Szolgáltatásaink

Cégünk, az MSZ Méréstechnikai Kft. fő tevékenysége a mérleg értékesítés, mind nagykereskedelmi, mind kiskereskedelmi szinten.
A termék értékesítés mellett a mérlegekhez kapcsolódó egyéb szolgáltatásokat is ellátjuk.

Mérleg javítás

 Az MSZ Méréstechnikai Kft. termék (mérleg) értékesítése mellett főtevékenységként foglalkozik mérlegek javításával.
Foglalkozunk az általunk forgalmaztott mérlegek garanciális, garanciántúli javításával és ez mellett a nem általunk forgalmazott mérlegek javításával is.

Mérleg karbantartás

Mérőeszközök, mérlegek karbantartását végezzük eseti megbízással, valamint rendszeres gyakorisággal a megrendelő igénye szerint. Rendszeres karbantartási munkákra, tartalmát tekintve mindkét fél számára rugalmasan alakítható alapszerződés áll partnereink rendelkezésére.

Mérleg hitelesítés

Az MSZ Méréstechnikai Kft. MKEH (OMH) által akkreditált hitelesítő laboratóriumot működtet. A mérleg hitelesítési munkáinkat az MKEH (OMH) területi képviseletével együtműködve végezzük. Hitelesítés előtt a mérleget minden esetben szakszerűen átellenőrizzük, szükség esetén javítjuk.

Mérleg kalibrálás

Cégünk 2001. augusztus óta rendelkezik NAT akkreditációval!

NAH számunk: 2-0292/2015

Részletező okirat

A nem kötelező hitelesítésű mérlegek pontosságának ellenőrzése kalibrálással történik. A kalibrálás azoknak a műveleteknek az összessége, amelyekkel - meghatározott feltételek mellett - megállapítható az összefüggés a mérőműszer vagy a mérőrendszer értékmutatása, illetve a mérték, a hiteles anyagminta által megtestesített vagy használati etalonnal megvalósított érték (a helyes érték) között.

Mérleg átalakítás

Meglévő régi mechanikus mérési elven működő mérlegjét (pl: körszámlapos mérleg, tolósúlyos mérleg) igény esetén átalakítjuk (hibridizáljuk) elektronikus (hibrid) mérleggé.

Mérleg kölcsönzés

 

Árszorzós mérlegek

Árszorzós mérlegek kölcsönzése alkalmi- vagy akár tartós bérlettel! Különböző méréshatárú és kivitelű árszorzós mérlegeink mindegyike beépített akkumulátoros és hitelesített. Kérésére a kiválasztott mérleg használatát bemutatjuk.

Darabszámláló
Rakrári
Labor