Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

EcoFlow 110W-os Napelem Panel

113.940 Ft (89.717 Ft + ÁFA)
Menny.:db.
Maximálisan rendelhető mennyiség: 274!
Cikkszám: 18744
Elérhetőség: 274 db. raktáron
Gyártó:
Várható szállítás: 2023. április 13.
20 év tapasztalat
Válogatott, minőségi termékek
Országos szervizháttér

Leírás

EcoFlow 110W-os Napelem Panel -

EcoFlow 110W fotovoltaikus panel

Élvezze az energetikai függetlenséget az EcoFlow hordozható fotovoltaikus paneljével! Kompatibilis a Delta és a River szériás erőművekkel és tökéletes kiegészítője lesz a készülékének! Tiszta, megújuló energiát generál anélkül, hogy bármilyen további költsége lenne vele. A kis méretének és a nagy hatékonyságának köszönhetően pedig használhatja a kertben, de akár más kültéri területeken is.
 
Komplex felépítés a hatékonyabb teljesítményért

Az EcoFlow panel többrétegű felépítése biztosítja a hatékony és biztonságos használatot. A felső rétege ellenáll a víznek és a pornak is, valamint 92%-ban átlátszó, ami segíti a napenergia még hatékonyabb felhasználását. Az átlátszó EVA réteg rugalmasságot és átfogó védelmet nyújt a panelnek, a megerősített üvegszálak és a vízálló bevonat pedig további védelmet nyújt az esetleges károsodások ellen.


 


Új technológia - nagyobb teljesítmény

Annak érdekében, hogy a panelek kapacitása nagyobb legyen, a készülék egy új fotovoltaikus technológiával lett ellátva, ami 20%-al több energiát generál. Az EcoFlow erőművet egyszerre töltheti a panelekkel és közben pedig használhatja energiaforrásként is.


 


Még több energia

A panel csatlakoztatásával az EcoFlow erőművet gyorsabban és hatékonyabban töltheti. A panelek egy univerzális MC4 porttal lettek felszerelve, amit kombinálhat a készülékekkel. A Delta 1300 mobil erőművének gyorsabb töltéséhez három darab 110 W-os panelre van szükség, míg a River 370 feltöltéséhez már két darab is elég!

Kényelmes szállítás és használat

Az erre készült táskában biztonságosan szállíthatja a paneleket, valamint összecsukható támasztékként is használhatja azt. 0°-tól 180°-ig állíthatja a paneleket, attól függően, hogy milyen szögben szeretné a Nappal szemben állítani azokat.


 


Gondos kialakítás

Az 5 méter hosszú kábelnek köszönhetően teljes napfénybe állíthatja a paneleket. A tapadókorongok segítségével sima felületekre is helyezheti őket, mint például az ablakok vagy a kocsi teteje.


 
Tulajdonságok

 

Súly 4 kg
Méret Kinyitva: 158 x 51,4 x 2,0 cm, Összecsukva: 59 x 51,4 x 2,0 cm
Teljesítmény 110 W (+/- 5 W)
Üzemi feszültség 21,7 V (Vmp 18,5 V)
Üzemi áram 6,3 A (Imp 6,0 A)
Hatékonyság

20-21%

Cellatípus Monokristályos
Kimenetek

Port MC4 USB-C-hez: max. 24 V, do max. 6 A

Port MC4 XT60-hoz: max. 80 V, do max. 10 A

Kombinálási lehetőségek Delta 1300-al 3 db panellel, River 370-el 2 db panellel