Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lockin L1 kulcs - zár doboz

20.129 Ft (15.850 Ft + ÁFA)
Menny.:db.
Maximálisan rendelhető mennyiség: 162!
Cikkszám: 21996
Várható szállítás: 2023. április 13.
Szállítási díj: 1.640 Ft
Gyártó:
Lockin L1 kulcs - zár doboz - 20.129 Ft -
20 év tapasztalat
Válogatott, minőségi termékek
Országos szervizháttér

Leírás

Lockin L1 kulcs - zár doboz -

Intelligens "Lockin Lock BOX L1" széf

Most még biztonságosabban tárolhatja kulcsait, hitelkártyáit vagy autójának kulcsait. Az intelligens széf Lockin Lock BOX L1 megvédi őket attól, hogy nem kívánt kezekbe kerüljenek! A készüléket kóddal zárhatja le, és a Tuya alkalmazással működtetheti, amely lehetővé teszi a távoli vezérlést és ideiglenes kódok generálását. A termék emellett rendkívül tartós, könnyen telepíthető és IPX5 vízálló.

 

Biztonságos tárolás a kiválasztott tárgyak számára

Többé nem kell aggódnia az otthon hagyott kulcsok miatt. Csak tegye őket a Lockin smart széfbe! Kóddal biztosíthatja - a készülék minden felnyitási kísérletet rögzít, így ha valaki nem kívánt személy megpróbálja kinyitni, biztosan tudni fogsz róla. A termék ráadásul rendkívül tartós - tönkretenni vagy erőszakkal kinyitni hihetetlenül nehéz.

 

Nagy tárolóhely az értéktárgyak számára

A Lockin Lock BOX L1 lenyűgöző kapacitással rendelkezik. Például könnyedén elférnek benne az autó- és lakáskulcsok, bankkártya, a szállodai kártya és ékszerek. Többé nem kell kockáztatnia, hogy apró, de rendkívül értékes dolgai közül egyet is védtelenül hagyjon - és nem kell több további széfet vásárolnia. Csak egyetlen eszközre van szüksége ahhoz, hogy megvédje legfontosabb tárgyait a lopástól!

 

Megbízható szinte minden körülmények között

A Lockin okos széfet nemcsak beltéren, hanem a szabadban is használhatja. A termék vízálló, amit az IPX5 védelmi szint is igazol. Ne féljen az esőtől vagy a hótól! A készülék még rendkívül változó hőmérsékleten is képes működni, -20°C és 50°C között. Akár meleg van, akár hideg, a Lock BOX L1 biztosan nem hagyja cserben. A széfet ráadásul nagyon könnyű felszerelni. Ha szeretné, egyszerűen felakaszthatja az ajtógombra vagy a falra rögzítheti.

 

Még több lehetőség a Tuya alkalmazással

A gyártó még több lehetőséget készített az Ön számára. Az intelligens széf Lock BOX L1 kompatibilis a Tuya alkalmazással. Segítségével például telefonról is feloldhatja a készüléket, ha annak Bluetooth hatósugarában tartózkodik. Szükség esetén lehetőség van egyszeri és ideiglenes kódok generálására is. Lehetőség van jelszavak törlésére és hozzáadására is. Az alkalmazás támogatja a 6 számjegyű, sípolásgátló virtuális PIN-kódot is.

 

Számos felhasználási mód

Az intelligens széf számos alkalmazásban jól jöhet Önnek. Szobát bérel, házi segítségnyújtási szolgáltatást vesz igénybe, vagy esetleg ingatlanügynökségnél dolgozik? A Lock BOX L1 segítségével kényelmesen és biztonságosan átadhatja a kulcsokat a kiválasztott személyeknek. Vendégeket vár, de tudja, hogy nem tud időben hazaérni? Generáljon számukra egy ideiglenes kódot az alkalmazásban, és rejtse el a kulcsokat a széfben! A készülékben tárolhatja a bankkártyákat és kisebb értéktárgyakat is, amelyeket nem szeretne szabadon hagyni.

A csomag tartalma

  • Lock BOX L1 x1
  • Bilincs x1
  • AA elem x2
  • Csavarhúzó x1
  • Elem fedél x1
  • Használati utasítás x1
  • Fali rögzítő csavarok x4
  • Elemfedél rögzítő csavar x6

Paraméterek

Gyártó Lockin
Típus Lockin Smart Lock BOX L1
Méretek 79x141x46mm
Tömeg 1.5kg
Nyitási mód PIN kód, Bluetooth (telefon hatósugarában)
Rögzítési mód falra szerelve, felakasztva
Ház anyaga Fémlemez
Bilincs anyaga Rozsdamentes acél
Jelszó hossza 6 - 16 számjegyig támogatott
Jelszókapacitás 30 csoport
Bluetooth hatótávolság 1 m
Működési hőmérséklet -20°C-50°C
Tanúsítványok CE, FCC, RoHS
Tápellátás 2x AA elem
Vészhelyzeti tápellátás USB-C
Készenléti idő max 12 hónap