Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sonoff MINI R2 Wi-Fi-s okoskapcsoló

4.699 Ft (3.700 Ft + ÁFA)
Menny.:db.
Maximálisan rendelhető mennyiség: 4904!
Cikkszám: 19965
Várható szállítás: 2023. április 06.
Szállítási díj: 1.691 Ft
Gyártó:
Sonoff MINI R2 Wi-Fi-s okoskapcsoló - 4.699 Ft -
20 év tapasztalat
Válogatott, minőségi termékek
Országos szervizháttér

Leírás

Sonoff MINI R2 Wi-Fi-s okoskapcsoló -

Sonoff MINI R2 Wi-Fi-s okoskapcsoló

A Sonoff Wi-Fi-s kapcsolóval még több lehetősége nyílik vezérelni az okosotthonát. A kis mérete ellenére erőteljesen működik, a segítségével pedig hanggal vagy applikációval is vezérelheti az eszközeit. Külső kapcsolókat is csatlakoztathat hozzá és biztosíthatja a biztonságos használatot, valamint a beüzemelése is könnyű lesz.

 

 


 

Különféle konfigurációkban működik

Az eszköz többfajta külső kapcsolóval is működik, mint például SPDT vagy NC/NO. A kis mérete ellenére többféle típusú kapcsolódobozba is beszerelheti, valamint az európai szabvánnyal is kompatibilis. Alkalmas lépcsőház- vagy ajtókapcsolók konfigurálásához és a világítással is tökéletesen működik.

 

 


 

Az applikáció megkönnyíti a dolgát!

További lehetőségeket szeretne? Akkor használja az eWeLink applikációt és vezérelje távolról is az eszközeit. Ütemtervet is állíthat be, valamint hangasszisztens segítségével is vezérelheti, mivel kompatibilis az Amazon Alexa és Google Assistant hangasszisztensekkel.

 

 


 

Megosztott vezérlés

Az applikáció nem csak ennyit tud! A kiválasztott készüléket meg is oszthatja a háztartás többi tagjával, hogy ők is vezérelhessék az eszközöket.

 

 


 

Még több lehetőség a DIY móddal

A haladóbb felhasználók még tovább szabhatják a kapcsolót a saját igényeik szerint. A speciális DIY móddal használhatja a REST API-t aminek segítségével a MINI R2-t a már meglévő okosotthon rendszeréhez csatlakoztathatja.

 

 


 

Élvezze a biztonságos használatot

A Sonoff MINI R2 használata biztonságos, amit az ANATEL tanusítvány is bizonyít, emellett pedig a 2KV teszten is átment. Az S1 és S2 portok szürkével lettek megjelölve, annak érdekében, hogy emlékezzen: ne csatlakoztassa magasfeszültséggel. A kapcsoló külső antennája belülre lett helyezve, hogy fokozza az eszköz teljesítményét és biztonságát.

 

 

Tulajdonságok

 

 

 

Gyártó

Sonoff

Modell

MINIR2

Wi-Fi

IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz

Bemenet

AC 100-240V 50/60Hz 10A Maks.

Kimenet

AC 100-240V 50/60Hz 10A Maks.

Anyag

PC V0

Méret

42,6x42,6x20 mm