Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Viomi Alpha 2 Pro robotporszívó porgyűjtő állomással

173.948 Ft (136.967 Ft + ÁFA)
Menny.:db.
Maximálisan rendelhető mennyiség: 261!
Cikkszám: 22540
Várható szállítás: 2023. április 13.
Szállítási díj: 1.640 Ft
Gyártó:
Viomi Alpha 2 Pro robotporszívó porgyűjtő állomással - 173.948 Ft -
20 év tapasztalat
Válogatott, minőségi termékek
Országos szervizháttér

Leírás

Viomi Alpha 2 Pro robotporszívó porgyűjtő állomással -

Viomi Alpha 2 Pro intelligens porszívó

A Viomi Alpha 2 Pro robotporszívó alaposan kitakarítja Ön helyett otthonát. Kettős Lidar lézeres navigációs rendszerének köszönhetően könnyedén eligazodik bármely helyiségben, és kikerüli az akadályokat. Egyszerre képes felmosni és porszívózni a padlót, szívóereje pedig eléri a 4000Pa-t. A mellékelt ürítőállomásnak köszönhetően a tartályból automatikusan kidobja a szemetet is. Támogatja a távvezérlést is alkalmazáson vagy hangutasításokon keresztül.

 

Tökéletesen alkalmazkodik otthonához

A 4 intelligens Lidar lézeres érzékelővel ellátott kettős navigációs rendszerének köszönhetően a robot pontosan érzékeli az előtte lévő akadályokat akár 70-90 mm-es távolságig. Automatikusan kikerül több mint 150 gyakori készüléket, bútort vagy tárgyat, például papucsot, kedvencünk almát vagy szemetesládát. Emellett hatékonyan elkerüli a különböző tárgyakkal való ütközéseket is. Nem kell többé minden alkalommal előkészíteni a helyiségeket takarítás előtt!

 

Alaposan megtisztítja feltérképezi a szobákat

A készülék oldalán egy fejlett lézeres érzékelő található, amely lehetővé teszi, hogy akár 1,5 cm-es pontossággal tisztítsa a padlót a falak mentén és a különböző tárgyakat, elérve a nehezen hozzáférhető sarkokat is, anélkül, hogy a bútorokat megrongálná vagy a festéket megkarcolná. Ráadásul az Alpha 2 Pro támogatja az intelligens 360°-os szkennelést, így pontos térképeket készíthet az általa tisztított helyiségekről, és szabadon mozoghat még a legösszetettebb környezetben is. Az AI LDS algoritmusnak köszönhetően a robot 6 méteres hatótávolságon belül folyamatosan képes pásztázni.

 

Öntisztító rendszer

Ne pazarolja idejét és energiáját a robot hulladéktankjának ürítésére. A Viomi Alpha 2 Pro megteszi ezt Ön helyett! A mellékelt állomás és az Auto-Dumping 2.0 rendszer lehetővé teszi a hatékony tisztítást, és csökkenti a másodlagos szennyeződés kockázatát. A rövidített 325 mm-es légcsatornával a tartály kiürítése mindössze 15 másodpercet vesz igénybe! Emellett a HEPA-szűrővel ellátott hármas szűrőrendszer segít a káros részecskék akár 95%-ának blokkolásában.

 

Azonnal eloszlatja a port

Szabaduljon meg a portól, morzsáktól és egyéb szennyeződésektől. A Viomi Alpha 2 Pro akár 4000Pa szívóteljesítménnyel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy gyorsan és hatékonyan kezeli a szennyeződéseket. Szőnyegek porszívózására is tökéletesen alkalmas. Intelligens módon érzékeli azokat, és automatikusan megnöveli rajtuk a szívóerőt, hogy alaposan eltávolítsa a szálaikban rejtőző port. A robotot az alkalmazásban elérhető üzemmódok egyikének kiválasztásával az Ön elvárásaihoz is igazíthatja.

 

Feltörli a padlót Ön helyett

A Viomi Alpha 2 Pro felmossa helyetted a padlót. A robot víztartálya elektronikusan vezérelt, ami azt jelenti, hogy a felmosóbetét mindig optimálisan nedves lesz. Ez azt jelenti, hogy alaposan megtisztítja a jelzett felületeket anélkül, hogy vízkárokat okozna. Még a legmakacsabb foltokkal is könnyedén megbirkózik! Különböző vízáramlási szintek közül is választhat.

 

Megbízható nagy lakásokban is

A Viomi Alpha 2 Pro robot tökéletesen alkalmas kisebb lakásokba és nagy otthonokba egyaránt. Tartós 5200mAh-s akkumulátorával, akár 200 perces üzemidejével és nagy, 320 ml-es víztartályával könnyedén képes akár 420 m2 alapterületet is alaposan megtisztítani egy menetben. Ráadásul, ha az akkumulátor közel áll ahhoz, hogy lemerüljön takarítás közben, a robot automatikusan az állomás felé veszi az irányt, feltölti magát, majd onnan folytatja a munkát, ahol abbahagyta.

 

Még több lehetőség az alkalmazással

Telepítse a dedikált alkalmazást, és vegye át a robot teljes irányítását. Például okostelefonja segítségével megtekintheti az elmentett padlótérképeket és konfigurálhatja azokat. Emellett részletes takarítási ütemterveket is készíthet. Egyszerű porszívózás az összes szobában minden második nap? Mit szólna a padlók alapos felmosásához minden csütörtökön? A választás az Öné! Az alkalmazás lehetővé teszi a robot távoli vezérlését és a működési módok kiválasztását is. Mostantól akkor is működtetheti a készüléket, amikor nincs otthon!

 

Hangvezérlési képesség

Kényelmesen ül a kanapén, és nincs kéznél az okostelefonja? Semmi gond! A robot működtetéséhez még csak el sem kell mozdulnia a helyéről. Az Alpha 2 Pro kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa hangalapú asszisztensekkel. Ez azt jelenti, hogy egyszerű parancsokkal vezérelhető. Adja meg neki a megfelelő parancsot, és nézze, ahogy nekilát a munkának. A készülék hangutasításokat is tud adni.

A csomag tartalma

 • Viomi Alpha 2 Pro porszívó
 • Ürítőállomás (HEPA szűrővel)
 • 2 az 1-ben Por- és víztartály
 • Főkefe
 • Oldalkefe
 • HEPA szűrő
 • 3 db Porzsák
 • felmosófej tartó
 • 2 db felmosófej
 • Eldobható felmosórongy x10
 • Tisztítófej
 • Főkefe takaró
 • Felhasználói kézikönyv
 • Gyorsindítási útmutató

 

 

Termékjellemzők

Márka Viomi
Terméknév Alpha 2 Pro
Modell V-RVCLMD40B
Súly 9.2kg
Akkumulátor kapacitása 5200mAh
Működési idő akár 200 perc (csendes mód)
Szívóerő 4000Pa
OTA frissítés Van
Zajszint kb. 68 dB (normál mód)
Portartály kapacitása 200ml
Víztartály kapacitása 320ml
Applikációs vezérlés Van
Mérete kb. φ350x95mm
Max. teljesítmény 55W
Feszültség 14.4V
Vezeték nélküli kapcsolat Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz
Működési frekvencia 2400 - 2835MHz

Tartályürítő állomás

Modell V-RVCLMD40B
Max. teljesítmény 1050W
Bemeneti feszültség 220-240V~
Kimeneti feszültség 24V 1.5A
Frekvencia 50-60Hz
Mérete 405x238x295mm

Paraméterek

Teljes súly grammban 16888.67
Termék mérete cm-ben 49
Termékek magassága cm-ben 47
Termékek mérete cm-ben 44