Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Radwag C32.3.F1.K multifunkciós mérleg

480.060 Ft (378.000 Ft + ÁFA)
Méréshatár
Mérőfelület mérete
300x300 mm
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Menny.:db
Cikkszám: WP-120-0003
Raktárkészlet 1: Nem elérhető
Raktárkészlet 2: Gyártó raktárában
Elérhetőség: Gyártó raktárában
Várható szállítás: 2024. március 25.
Szállítási díj: 2.032 Ft
Gyártó:
Radwag C32.3.F1.K multifunkciós mérleg - 480.060 Ft - Zsinóros kivitel
20 év tapasztalat
Válogatott, minőségi termékek
Országos szervizháttér

c12

címkézés határérték mérés százalékmérés összesítés darabszámlálás
statisztikák érintés nélküli vezérlés függesztett mérés GLP eljárások változtatható mértékegységek
ALIBI memória

Leírás

Radwag C32.3.F1.K multifunkciós mérleg -

A C32 sorozat egy fejlett, ugyanakkor könnyen kezelhető mérleg, amely bármely ipari területeken használható. A pontosság, a gyorsaság és a kiváló mérési képesség biztosítása érdekében kiváló minőségű elektronikus alkatrészekből készül.
A beépített akkumulátor (opció) és a vezeték nélküli adatátvitel lehetővé teszi a hordozható működést.
A komplex szoftver számos, a tömegméréshez kapcsolódó feladat elvégzését teszi lehetővé, pl. darabszámlálás, ellenőrző mérlegelés és statisztika.
A C32 sorozatú mérlegek felhasználóbarát grafikus felülettel rendelkeznek, amely widgetek segítségével testre szabhatóak. Ez a tulajdonság és a nagy felbontású színes kijelző biztosítja az aktuális folyamatra vonatkozó adatok egyszerű és egyértelmű leolvasását.
Határérték mérésekor egy színes oszlopdiagram jelzi, hogy a mérési eredmény a megadott küszöbértékeken belül van-e, így jelentősen csökkenti a tévesztést és növeli a teljesítményt. 
 
A komplex 22 gombos billentyűzet programozható funkcióbillentyűkkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a testreszabást. 
A beépített infravörös érzékelők megkönnyítik az alapvető funkciók aktiválását billentyűzet használata nélkül.
 
A C32 mérlegek együttműködnek vonalkódolvasókkal és nyomtatókkal, ez a funkció különösen fontos azoknak a felhasználóknak, akik a műszereket alkatrészszámlálásra vagy a mért termékek egyértelmű azonosítását igénylő bármilyen feladatra használják.
 
A kommunikációs interfészek széles választéka biztosítja a C32 mérlegek könnyű integrálhatóságát külső informatikai rendszerekhez megoldva a problémamentes adatcserét. A mérleg alapváltozatában rendelkezésre álló integrált bemenetek/kimenetek lehetővé teszik az együttműködést külső vezérlőeszközökkel, vezérlőgombokkal, fényjelző oszlopokkal, szirénákkal és bármilyen más vezérlő/jelző eszközzel. Lehetővé teszik továbbá az egyszerű adagolási folyamatok vezérlését is.
 
A különböző jogosultsági szintek biztosítják a tárolt adatok biztonságát, és megakadályozzák, hogy illetéktelen kezelők módosítsák a beállításokat.
 
A termékek, csomagolások és ügyfelek komplex adatbázisai rögzíthetőek a mérlegben, ez darabszámláláskor és címkézéskor nagyon fontosak a széles termékválasztékkal dolgozó és kiterjedt értékesítési hálózattal rendelkező üzemeltetők számára.
 
Az elérhető méréshatárok és osztásértékek széles skálája garantálja a megfelelő modell kiválasztását az adott alkalmazáshoz.
 
A C32 mérlegek együttműködnek az RLAB szoftverrel a mérlegek által küldött mérések összegyűjtéséhez, bemutatásához és statisztikai elemzéséhez. A szoftver fejlett funkciókat tesz lehetővé grafikonok és jelentések készítéséhez és testreszabásához.

Paraméterek

IP védettség Nincs
Számítógép, Printer kimenet Igen
Osztásérték 1 g
Hitelesíthető Igen
Kijelző 5” -os színes LCD
Védettségi szint IP 65 (teherfelvevő), IP 43 kijelző
Interfészek 2×RS232, USB-A, USB-B, Ethernet, 4 IN / 4 OUT (digital), Wi-Fi®