Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

U és gerenda mérlegek

U mérlegek

U mérlegek

Osztásérték [d]: 200 g - 1000 g
Méréshatár [Max]: 600 kg - 3000 kg
Stabil 4 mérőcellás mechanikai kialakítás Raklapok kényelmes mérésére Görgőkkel felszerelve Lássam az összeset
rozsdamentes acél U mérlegek

Rozsdamentes acél U mérlegek

Osztásérték [d]: 200 g - 1000 g
Méréshatár [Max]: 600 kg - 3000 kg
Rozsdamentes acél mechanikai kialakítás Stabil 4 mérőcellás mechanikai kialakítás Raklapok kényelmes mérésére Görgőkkel felszerelve Lássam az összeset
Gerenda mérlegek

Gerenda mérlegek

Osztásérték [d]: 200 g - 2000 g
Méréshatár [Max]: 600 kg - 6000 kg
Stabil 4 mérőcellás mechanikai kialakítás A raklapok kényelmes mérésére Görgőkkel felszerelve Szélesebb alkalmazási kör, mint az u mérlegeké Lehetőség további gerendák csatlakoztatására Szállítási fogantyúkkal felszerelve Lássam az összeset
Rozsdamentes acél gerenda mérlegek

Rozsdamentes acél gerenda mérlegek

Osztásérték [d]: 200 g - 2000 g
Méréshatár [Max]: 600 kg - 6000 kg
Stable 4-load-cell mechanical design A raklapok kényelmes mérésére Görgőkkel felszerelve Szélesebb alkalmazási kör, mint az u mérlegeké Lehetőség további gerendák csatlakoztatására Szállítási fogantyúkkal felszerelve Lássam az összeset

Ipari U alakú raklap- és gerendamérlegek a RADWAG -tól

Olyan ipari mérlegeket keres, amelyek ötvözik a pontosságot, a hatékonyságot és a tartósságot? A RADWAG raklap- és gerendamérlegeket úgy tervezték, hogy megfeleljenek a különböző iparágak, köztük a logisztika, az építőipar és a raktározás különféle igényeinek. Merüljön el a kiváló minőségű mérési megoldások széles választékában, amelyeket az Ön működésének optimalizálására terveztünk.

Miért válassza a RADWAG raklap- és gerendamérlegeket?

Pontosság és megbízhatóság:: Minden általunk kínált mérleg a pontosság jegyében készült, biztosítva a pontos leolvasást, amelyre újra és újra számíthat.
Sokoldalúság: A szűk helyekre való kompakt gerendás mérlegektől a nehéz terhekhez való robusztus raklapmérlegekig, termékeink az alkalmazások széles skálájára alkalmasak.
Felhasználóbarát kialakítás: Mérlegeinket a felhasználó szem előtt tartásával terveztük, intuitív kezelőfelületekkel és könnyen olvasható kijelzőkkel.

Fedezze fel az ipari mérlegek kínálatunkat

Akár nagy teherbírású mérlegre van szüksége, akár kis tételek pontos mérésére, átfogó katalógusunkban megtalálhatja a megfelelő megoldást. Termékeink biztosítják a hosszú távú megbízhatóság és a teljesítmény, a segítő áramvonalas a munkafolyamat és a növekedés termelékenység.

Testreszabható megoldások

Értjük, hogy minden egyes iparág egyedi igényeket. Ezért kínálunk testreszabható lehetőségeket, hogy mérlegeinket az Ön egyedi igényeihez igazítsuk.

Szakértői támogatás és szerviz

Szakértői csapatunk mindig készen áll arra, hogy támogatást nyújtson és tanácsot adjon a vállalkozásának legmegfelelőbb mérlegelési megoldásokkal kapcsolatban. Bízzon bennünk, hogy csúcsminőségű berendezésekkel és szervizzel segítünk optimalizálni mérési folyamatait.