Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Radwag WTC 600 labormérleg

148.463 Ft (116.900 Ft + ÁFA)
Méréshatár
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Menny.:db
Gyártó cikkszám: WL-210-0003
Cikkszám: WL-210-0003
Raktárkészlet 1: Rendelhető
Raktárkészlet 2: Rendelhető
Elérhetőség: Rendelhető
Várható szállítás: 2024. július 19.
Szállítási díj: 1.990 Ft
Gyártó:
Radwag WTC 600 labormérleg - 148.463 Ft - A termék rendelhető hiteles változatban is! Ebben az esetben a termék gyártói hitelesítéssel kerül forgalomba.
20 év tapasztalat
Válogatott, minőségi termékek
Országos szervizháttér

Leírás

Radwag WTC 600 labormérleg -

WTC precíziós mérleg

Gyors és pontos tömegmérés laborban és gyárban is. Az energiahatékony elektronika és kijelző tökéletes párosítást alkot a belső újratölthető akkumulátorral, olyan helyeken is, ahol hálózati áramforrás nem érhető el.

Precízió, de nem csak a nevében

Amikor ezt a mérleget terveztük, a legapróbb részletekre is odafigyeltünk, a külső, megérinthető részektől a szilárd burkolat alatt rejtőzőkig. Ez a mérleg több éves tapasztalatunk és komoly precizitás eredménye.

Az acél ereje

A rozsdamentes acél teherfelvevő tálca hosszú élettartamot garantál, még nedves közegben történő használat esetén is.
 

Időmérés

A mérleg belső órával van felszerelve, amely pontos időmérést biztosít külső tápegység használata nélkül is.

Már régóta velünk van és még sokáig velünk is lesz

Ez az LCD kijelző hosszú éveken keresztül kísért minket. Ennyi idő alatt sokszor bizonyította megbízhatóságát. A mérés eredménye garantáltan olvasható több szögből is, ráadásul a technológia energiahatékony is.

Belső áramellátás

Nincs hozzáférés a hálózathoz? Áramszünet van? Semmi probléma. A belső újratölthető akkumulátor az energiatakarékos kijelzővel és elektronikával kombinálva több órás üzemidőt biztosít külső áramforrás nélkül is.

Még valami?

Bőséggel! Nyomtató, számítógép, USB pendrive, külső kijelző – a WTC mérlegek bármelyikkel képesek kommunikálni. Ráadásul beépített órával és ALIBI memóriával is rendelkeznek. Az összes szükséges tartozék megtalálható rendszeres kínálatunkban. Ha a kompatibilitással kapcsolatban kérdése merülne fel, forduljon szakértőinkhez bizalommal!

ALIBI-re van szüksége?

Már meg is szerezte! Az ALIBI memória olyan, mint a mérleg fekete doboza, minden mérést rögzít. Az ALIBI memória nem törölhető és módosítható.
THBR 2.0 rendszer
Együttműködés a THBR 2.0 rendszerrel a környezeti körülmények megfigyeléséért.

Paraméterek

Mérőfelület mérete 128x128 mm
Osztásérték 0,01 g
Hitelesíthető Igen
Hitelesítési osztásérték [e] 0,1 g
Tárázhatóság -600 g
Ismétlőképesség 0,01 g
Linearitás ±0,02 g
Beállási idő 2 s
Pontosítás külső
Kijelző LCD (háttérfénnyel)
Védettség IP 43
Kommunikációs interfészek RS232, USB-A, USB-B, Wi-Fi® (opció)
Tápellátás 100 ÷ 240 V AC 50 / 60 Hz és akkumulátor
Teljesítmény 6 W
Működési idő akkumulátorról 15 óra (átlagosan)
Működési hőmérséklet +15 ÷ +30 °C

Funkciók

Avatar
PLUSZ/MINUSZ ELLENŐRZÉS
A minta tömegének ellenőrzése megadott MIN és MAX határértékek között történik. A minta tömege akkor megfelelő, ha a megadott határértékeken belül van. A mérés eredményét a kijelzőn oszlopdiagram teszi szemléletesebbé.
Avatar
SZÁZALÉKMÉRÉS
Százalékmérő funkció a mért termék etalonnal történő összehasonlítására használható. Az etalon - amely az ideális 100%-ot jelenti - értéke meghatározható méréssel, vagy az adatbázisból kiolvasva. Ha a termék tömege az etalonnál alacsonyabb, az eredmény 100%-nál kisebb, ha magasabb, 100% felett lesz.
Avatar
DARABSZÁMLÁLÁS
Tömegmérésen alapuló mennyiségmérés. A funkció használatához egy mintadarab tömegének ismerete szükséges. Ennek meghatározása történhet méréssel, vagy az adatbázisból kiolvasva. Több teherfelvevőből álló, különböző méréshatárú és pontosságú mérlegekből álló rendszer kiépítése is lehetséges, ahol a minta mennyiséget a kis, a végleges mérés, pedig a nagy teherfelvevőn végezhető el.
Avatar
CSÚCSÉRTÉK TARTÁS
Hullámzó mért értékek esetén a funkció a legmagasabb mérés eredményét jeleníti meg a kijelzőn. Orvosi mérlegeken gyakran használatos.
Avatar
GLP ELJÁRÁSOK
Olyan vizsgálati funkció, amely az elvégzett mérések objektív dokumentálását lehetővé teszi. GLP eljárások rövid, vagy hosszú jelentés formájában láthatóak.
Avatar
ALIBI MEMÓRIA
Az "ALIBI" memória akár 100000 mérést képes rögzíteni. Gombnyomásra több adat rögzül a memóriában: dátum, idő, tömegérték, tára érték, kezelő és terméknév. Ha a rögzített mérések száma eléri a 100001-et, a legelső mérés adatai törlésre kerülnek. Az adatok visszanézhetőek és kinyomtathatóak.

Csatolt dokumentumok